AKUTEN

Hej! Måste bara berätta för er vad som hände mig igår kväll. Allt började med att jag kände mig väldigt hängig som sagt, men fräschade ändå till mig mot kvällen för att äta middag med Filips familj. Precis innan middagen så började ena sidan av min överläpp svullna upp. Oklart tänkte jag, men inget som gjorde ont eller så, så jag följde med på middagen.
På middagen gick det helt OK. Men när vi kom hem så mådde jag SKIT. Kände även att läppen blev mer svullen och att det började svullna i halsen. Ringde till sjukvårdsupplysningen och dom sa att vi skulle åka in till akuten i Falun på en gång eftersom att det är farligt om halsen svullnar igen. Sagt och gjort så åkte vi.

När vi kom fram så tog de lite prover osv. Tänkte att "ja jag får väl antibiotika eller nått nu, så kan vi åka hem sen." Men det var lite allvarligare än så. Det visade sig att jag hade fått en rätt så allvarlig infektion i kroppen och väldigt dåliga värden, så vi fick lov att sova kvar på akuten. Jobbigaste natten på jag vet inte hur länge. Tycker så synd om Filip också. Som stannade med mig och sov på någon hård jävla soffan ute i korridoren. Gubben <3

Imorse tog de fler prover och jag fick antibiotika direkt in i blodet. Skönt tänkte jag, nu blir det bättre. Men det jobbiga var att nu hade HELA munnen svullat upp och även kinderna. Asså nej fy. Hade ni sett mig nu så hade ni brustit ut i asgarv!

Hur som helst, så är jag hemma nu. Har fått antibiotika utskrivet och måste ta det superlugnt hela helgen. Så tråkigt, eftersom att jag hade planerat att ha en kräftskiva här hemma. Men men, det kunde ha varit värre. Är jätteglad att jag mår tillräcklig bra för att få åka hem❣️

Gillar

Kommentarer

annaass
annaass,
Krya på dig!
nouw.com/annaass
jenniferpersson
jenniferpersson,
IdaLipika
IdaLipika,
Krya på dig!
nouw.com/idalipika
jenniferpersson
jenniferpersson,
Chanapha
IP: 82.99.3.229