ALLT ÄR INTE FANCY

Här har ni alltså en bild på dagens otroliga lunch. Har dock nästan ätit upp salladen men ni ser ju, inte speciellt glammigt va? Ett kokt ägg med salladsblad, några krutonger och dressing. Wow. Vill bara att vissa av er ska förstå att jag inte äter fantastiska luncher på dyra restauranger varje dag som vissa verkar tro haha. Oftast så äter jag en tråkig sallad eller typ köttfärssås och spagetti. Inget märkvärdigt alltså!
Jag vet själv att jag inte gillar när personer verkar vilja försköna allt på sina bloggar eller andra sociala medier. Man måste inte alltid få det att låta så jävla fantastiskt och fancy. För allt som oftast så är det ju inte så? Tycker bara att det känns så sjukt opersonligt att bara visa och skriva att allt är så himla "bra". Visst att jag inte lägger upp "fula" bilder som denna på min instagram, men på min instagram så vill jag lägga upp de fina bilderna jag tar. Det handlar inte om att försöka försköna någonting. Men här på bloggen så skulle jag aldrig vilja få någonting att se eller låta bättre än vad det egentligen är, för sån är inte jag. Och jag hoppas att ni inte har fått det intrycket från mig eller min blogg heller!

Vet inte riktigt vad detta blev för slags inlägg men äsch. Nu ska jag hoppa in i duschen efter mitt träningspass som inte gick så bra idag haha.  Ha en bra dag!❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229