ATT KÄNNA SIG ENSAM // HAIR

Hej gänget, hur är läget? Jag vaknade typ för en halvtimme sen och är fortfarande svintrött.

Idag har jag en del saker som jag måste fixa innan det är dags för att åka tillbaka till Nashville igen. Som sagt, så är det nu mindre än en månad kvar. Jag längtar så mycket samtidigt som jag får ont i magen av att ens tänka på att lämna min familj och vänner igen. Jag får ont i magen av att veta att om jag känner mig ensam så kan jag inte åka hem till min mamma, pappa eller bror bara sådär. Dom är ju på andra sidan jorden. Jag kan heller inte bara ringa någon utav mina kompisar när jag känner för det heller, då tidsskillnaden är på 7 timmar. Usch, vad många kvällar jag har suttit i lägenheten och känt mig som den ensammaste människan på jorden. Ibland har jag även tänkt att "fan, nu åker jag hem i någon dag bara för att träffa min familj". Men det går liksom inte att bara sätta mig på ett flyg hem sådär på impuls.
Men, jag är superglad över att jag iallafall har de andra tjejerna i laget. Vi sitter ju i samma båt och umgås hela tiden när killarna inte är hemma + att min familj och vänner får komma och hälsa på ibland!

Så ja, jag längtar väldigt mycket till just Nashville. Men jag längtar inte efter alla dagar man känner sig ensam där borta.

Till något helt annat!
Här ser ni en bättre bild på hur håret blev med hairtalk. Sen var mitt hår inte speciellt rent eller fixat här men ni ser ju hur tjockt det blev. Det känns då iallafall mycket mycket tjockare hihi❣️

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Hur många paket satte du i? Superfiiint!!!
jenniferpersson
jenniferpersson,
Liiiiite mer än 3 paket!! Tack jag är supernöjd😍
nouw.com/jenniferpersson
Hg
,
Oj vad fint hår! Superfint 😊undrar över "Men det går liksom inte att bara sätta mig på ett flyg hem sådär på impuls.
jenniferpersson
jenniferpersson,
Det jag menar är att för det första så är det en ca 12-13 timmar lång resa hem, skillnad om det var 3 timmar. Det kostar en hel del att boka flygbiljett en dag innan. Jag är extremt flygrädd och sätter mig inte på ett flygplan i "onödan". Ska jag åka hem så måste jag ju vara hemma i minst en vecka men det vill jag ju inte. Vill ju hem typ 2 dagar men det funkar inte så 😊
nouw.com/jenniferpersson
LindaLinnros
LindaLinnros,
Du är jätte vacker! Förstår att det måste kännas jätte ensamt!
nouw.com/lindalinnros