ATT LÄNGTA

Den perfekta kvällen = Filip, en god middag hemma, ett glas rött och sen hångla i soffan. Vad mer kan man ens begära känner jag?

Det är dessa kvällar som betyder så mycket. När vi bara är hemma och tar hand om varandra. Det är som att man uppskattar varandra ännu mera när man inte har möjligheten att ses varje dag året om. Vi hinner liksom längta efter varandra och jag tror att det är väldigt viktigt i ett förhållande. Att ibland få längta efter den andra. Sen gillar jag ju såklart inte när Filip är borta i 8 dagar. Men när de bara åker bort i 2-3 dagar, det gör så jäkla mycket ändå. Nu när jag har levt detta liv i över 2 års tid så känns det som att vi knappt hade klarat av att vara med vandra exakt varje dag. Vi hade förmodligen drivit varandra till vansinne, men vad vet jag haha.

Hur som helst, så har vi haft en riktigt mysig dag ihop och nu ska vi sova. Puss och godnatt🌙

Gillar

Kommentarer

Belinda
,
Hej! Leser du non andra hockeybloggar? Kan du tipsa om andra bloggar du kollar!? Keep up the Good work, du er så himla rolig!
annahults
annahults,
så mysigt!
nouw.com/annahults
Emma
,
Din blogg har förändrats under bara några dagar helt! Du skriver så himla utförligt och berättar om olika roliga historier osv! Fortsätt med det, så intressant att läsa