ATT UPPSKATTA SAKER OCH TING

Det är äntligen fredag! Alltså jag minns när jag bodde i Nashville och saknade den här känslan av att ”ta helg”. Där var ju alla dagar likadana och det kunde lika gärna vara en måndag eller fredag i mitt huvud. Man såg aldrig fram emot helgen eller en ledig dag, för jag var ju alltid ledig. Men nu när jag är tillbaka i det ”normala livet” så får jag äntligen känna denna känsla igen. Att få ta helg och uppskatta lediga dagar. Ni som inte har varit lediga en längre tid förstår nog inte detta. Men tänk er att sitta i en lägenhet på andra sidan jorden i flera månader, ifrån alla vännerna, se hur dom tar helg och korkar upp vinet, de har fredagsmys, de är på roligaste förfesten med alla andra kompisar och drar ut på krogen. De ”tar helg” och går ut och äter på restaurang för att det är lite mer speciellt att äta ute på helgen eller när man är ledig.

Guuud vad jag känner att jag uppskattar mer saker nu när jag är tillbaka i Sverige. När jag ser tillbaka på livet i Nashville så uppskattade man inte saker på samma vis som jag gör nu. Och jag tycker att det är en sån fin känsla att jag uppskattar de små sakerna i vardagen. Jag känner mig så mycket lyckligare nu än när jag ”hade allt”. Det är verkligen ett bevis på att pengar inte gör en lycklig. Pengar underlättar saker och ting. Men det gör dig inte lyckligare!

Nu ska denna gumma äta frukost och sen njuta av en lediga dag innan jag korkar upp vinet ikväll. Har längtat hela veckan!! TREVLIG HELG
♥️

Gillar

Kommentarer

juliagerser
juliagerser,
Så härligt när man uppskattar de små sakerna i vardagen!
nouw.com/juliagerser
jossanj
jossanj,
Så himla fint inlägg!
nouw.com/jossanj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229