BÄSTA DAGKRÄMEN // CLARINS

Eftersom att jag har ganska normal hy men lite mer åt det oljiga hållet, så behöver jag en bra dagkräm på sommaren som håller huden matt. Så nu när det är så sjukt varmt och fuktigt utomhus blir jag såklart väldigt lätt glansig på vissa partier.

Därför vill jag tipsa er om denna älskling från Clarins!
Superlätt i konsistensen och den mattar verkligen ner utan att det känns torrt.

Jag använder dock bara krämen runt näsan och i pannan, där jag brukar bli glansig och sedan en "vanlig" ansiktskräm från Estée Lauder i resten av ansiktet.
Älskar verkligen denna och den finns på både KICKS och Åhléns. Tips tips!

Gillar

Kommentarer

Ellie,
I have a lot of products from Clarins at home but I never use them, haha.
www.blogellive.com
Liz,
Nashvillian here! Love reading your blog. You have awesome beauty and fashion taste! I have to use Google Translate but it comes out pretty good 😊 Thanks! <3
www.twitter.com/_lizmc
jenniferpersson
jenniferpersson,
Oh thank you!!❤️
nouw.com/jenniferpersson
Amanda
,
Hej! Måste bara säga att jag verkligen älskar din stil! Så himla fin, jag sjölv har svårt att hitta så fina plagg i denna kläd djungel som finns. Jag tycker det hade varit såå roligt om du kunde göra något inlägg som att bygga en garderob dvs att du typ länkar de du tycker är viktigt/fint att ha i en garderob, plagg man borde satsa på & exempel då osv?
jenniferpersson
jenniferpersson,
Hej! Åh men tack snälla du, vad glad jag blir😃 Ja men absolut, ingen dum idé faktiskt. Tack för tipset, ett sånt inlägg kommer inom en snar framtid!🌸
nouw.com/jenniferpersson