BESTÄLLA INREDNING

Igår och idag har jag och Filip kollat runt på inredning till våran nya lägenhet hemma i Sverige. Jag älskar inredning och det ska bli så sjukt kul att få inreda en lägenhet från scratch! Vi tänkte börja beställa alla grejer snart så att det mesta står klart tills att vi kommer hem igen.

Eftersom att vi älskar våran blå sammetssoffa som vi har här i Nashville, så ska vi köra på en liknande soffa även i Sverige. Det ger verkligen vardagsrummet en fin färgklick.

Vi båda gillar verkligen denna typ av matta men vi har inte riktigt bestämt färg än. Men den är ju så så fin. Det enda jag tänker är att det kanske bli lite ”too much” med en sammetssoffa och denna typ av matta till.

Färgen till sovrummet är bestämt! Vi valde en blå/grå färg som är heeelt perfekt. Vi låter nog resten av lägenheten vara vit dock eftersom att vi ska köra på en blå soffa.

När det gäller köksstolar så tänker vi oss nått sånt här. Matbord har vi beställt från en av Filips kompisar som bygger bord. Kommer bli superfint!

Gillar

Kommentarer

Emiz
Emiz,
Så snygga inredningsdetaljer ju!😍
nouw.com/emiz
Emma
,
Kommer bli jättefint tror jag! Men känns det verkligen värt att lägga massa pengar och totalrenovera när ni bor där så kort tid? /Emma
jenniferpersson
jenniferpersson,
Vi ska inte renovera något. Bara köpa möbler och vi känner att det är värt att lägga pengar på det då vi förmodligen kommer ha många av dom möblerna i vårt framtida hus sen 😊
nouw.com/jenniferpersson