BILDBOMB FRÅN UNIVERSAL STUDIOS

Hej på er! Nu är vi hemma i Nashville efter två helt fantastiska dagar i Orlando.

Igår var vi på Universal Studios och vet ni vad? Jag tror inte att jag har haft en roligare dag i mitt liv!!! (Förutom dagen innan då lol). Dock så var jag småfebrig och förkyld (igen????), men jag krigade på och hade ändå världens bästa dag med Filip.

Vi började iallafall dagen med frulle på hotellet (ska förresten visa er lite bilder från hotellet sen då det var så fint), innan vi tog en taxi till Universal Studios.

Haha åhhhhh ni förstår inte hur taggade vi var när vi gick in genom entrén här. Så sjukt!

När vi väl kom in så köpte vi Express-pass till alla åkturer. Det kostade dock $200 för oss båda men det var SÅ värt eftersom att vi slapp den långa kön till alla åkattraktioner!

Bussen från Harry Potter!!! Nu jäklar var vi taggade eftersom att själva delen med Harry Potter var det vi ville se mest av allt haha.

Och vippppsss så var vi inne i Harry P's värld!
Så häftigt! Ni som är lika stora fan av Harry P som mig och Filip MÅSTE åka dit! Vi var som två barn där inne. Och det första vi gjorde var att köpa oss en varsin trollstav för sammanlagt $100 HAHA.

Vi köpte den klassiska "Butterbeer" som är med i filmerna hehe. Men den smakade tyvärr skit.

När vi var klara på Harry Potter värld så gick vi vidare runt på parken. Men vet ni vad? Det kommer mer Harry Potter!!! Det fanns en annan park precis bredvid, "Adventure Island" och där fanns Hogwarts och Hogsmeade osv.
Men först kom vi till Simpsons del av parken!

Sedan vidare förbi "Hollywood"

Efter att ha varit på Universal Studios i ca 4h så bestämde vi oss för att gå över till den andra parken.

Ännu en del av Harry Potters värld!! Man kunde egentligen ta Hogwarts-Expressen över hit men vi gick då det var för lång väntetid. Vi hamnade iallafall i Hogsmeade!

Och sen Hogwarts!!

Klart man köpte en tröja där det står Gryffindor, duh.
Kan förresten inte förstå att vi har varit inne och gått i självaste Hogwarts herregud.

Sista bilden jag tog med kameran innan jag var alldeles för trött haha.
Men alltså jag är så NÖJD! Är så himla glad att jag har fått uppleva allt detta med Filip. Att han ens har gjort det möjligt för mig att få se allt det här. Jag är så så så glad och tacksam❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Linaeliassons
Linaeliassons,
❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/linaeliassons
alexandrai
alexandrai,
Åh har alltid velat åka till universal studios! Avis 😍
nouw.com/alexandrai
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229