DÅLIGT BEMÖTANDE

Vacay på Omni Hotel som ligger 500m från våran lägenhet! Vi brukar ju käka brunch på detta hotell på söndagar. Så ska jag vara helt ärlig så känns detta inte som semester. Kanske för att vi egentligen skulle åka till Mexico. Men detta är väldigt mys ändå!
Filip hade fixat jordgubbar och bubbel till rummet. Gose.

Bubbel och serier innan middag!

Vi käkade middag på Jeff Ruby’s och det var sååååå jäkla gott. Mycket bra mat. Dock så tycker jag att vissa från personalen där bemötte mig dåligt. De välkomnade bara Filip personligen och servitören pratade endast till Filip när han kom till bordet. Jag kan inte minnas att han ens tittade mig i ögonen. Det var som att jag inte existerade och efter middagen tackade personalen endast Filip för att han hade varit där och ätit samt skakade hans hand, men inte min? Är inte det lite respektlöst? Jag tycker fasen det. Men när jag tänker efter så känns detta så jäkla typiskt USA. Det är väldigt tydligt att kvinnorna inte är lika viktiga som männen i många sammanhang. Blev så irriterad att jag sa till Filip att jag aldrig mer ville äta där. Kanske lite överdrivet men jag var bara så less där och då. Han förstod inte riktigt hur jag menade och tycker att det inte är en big deal. Det kanske det inte är. Men jag kände mig så sjukt liten och oviktig.

Idag beställde vi upp frukost på rummet innan vi åkte iväg på ”äventyr”. Vi tog en Uber till Franklin som ligger ca 30 minuter från Nashville. Ingen av oss har varit där tidigare så det kändes kul att se något nytt. Men när vi kom dit så fanns det egentligen inte så mycket att se. Det var typ en 200m lång gata med små butiker och någon restaurang. Mysigt men vi gick ju klart den gatan på mindre än 20 min haha! Så nu är vi tillbaka på hotellet och tänkte bara chilla innan vi ska på middag. Vi ska testa en restaurang som ingen av oss har varit på innan. Spännande.

Vi hörs mer imorgon. PUSS

Gillar

Kommentarer

feliciaottosson
feliciaottosson,

Åh vad mysigt ändå!!

nouw.com/feliciaottosson
StarOfUsA
StarOfUsA,

Trist med dålig service, du borde fått lika mycket tack du 👌🏼

nouw.com/starofusa
bolander
bolander,

Men what?? Så dålig stil av personalen!! Och jag håller med om att USA typ skiter i kvinnor. Nej usch, jag tycker verkligen inte att du överdrev.

nouw.com/bolander
Malin
,

Men vad tråkigt!:/ hoppas nästa restaurang är bättre! Hur kommer de sig att ni skippade Mexico?

jenniferpersson
jenniferpersson,
Filip är skadad!
nouw.com/jenniferpersson
Malin
,

Åh nej, så typiskt! Hoppas på snabbt tillfrisknande🙏 Trevlig kväll!✨