DEACON’S NEW SOUTH

Tjena gänget! Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Fick så mycket energi efter all fin respons från er gällande podden. Bäst är ni❤️

Igår testade jag och Filip en ny restaurang här i Nashville som heter Deacon’s New South. Det var ett steakhouse och maten var verkligen grymt god. Väldigt mysig lokal var det också. Rustik liksom.

Jag började med musslor i saffranssås. Magisk verkligen.

Till varmrätt beställde jag en fet köttbit och sen delade vi på tillbehören som var svingoda. Ungsrortade morötter, potatispuré och rostad blomkål.
Så där satt vi och hade faktiskt flera diskussioner kring väldigt intressanta ämnen. Kommer nog ta upp lite om vad vi pratade om i nästa veckas avsnitt på podden!

Supermysig middag iallafall och idag fortsätter myset. Eftersom att Filip har blivit skadad så kan vi inte åka till Mexico som det var tänkt från början. Killarna har ledigt fram till söndag ju så alla i laget har åkt iväg på semester. Vi tänkte först att vi skulle åka till New York över helgen istället men vi ska spara det till All Star breaket som är i slutet på januari. Så idag ska vi ta in på Omni Hotel två nätter och gå på deras spa osv. Så det blir som en minisemester fast här i Nashville haha.

Hoppas att ni får en grym helg. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea,

Måste bara säga att din och idas podd var SÅ BRA! Bilade upp från Stockholm till Vemdalen igår och älskade varenda sekund av er podd! Ser fram emot nästa avsnitt! 💕

jenniferpersson
jenniferpersson,
tack snälla du!! blir så glad❤️
nouw.com/jenniferpersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229