DEL 1. FRÅGESTUND

Jag har alltid undrat och säkert många fler här ute. Hur får du din ” lön ” vi vet förstår att du får den av Filip, men ger han dig pengar när du behöver eller får du automatiskt en summa varje månad? Det var en väldigt privat fråga, så har full förstålese om du inte svarar denna fråga. Kram på dig!!❤️

Ja det är ju en hel del som undrar just detta. Det är dock något som jag inte vill ge svar på. Hur vi sköter våran ekonomi har ingen annan med att göra och ska jag vara helt ärlig så förstår jag inte varför folk ens bryr sig. Skulle det inte vara väldigt märkligt om jag frågade någon hur de sköter sin ekonomi eller hur mycket en får i lön? Sånt pratar man inte om och enligt mig så är det absolut inte något man skriver ut på sin blogg.

Hoppas att ni förstår och kan respektera det :) Kram


Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att vara med i playmakers?

Jag har fått frågan att vara med två gånger men det är inget som jag tänker tacka ja till! :)


Vilken designer-väska står just nu överst på din önskelista? Vad är det roligaste med att göra en podd? (har lyssnat på varje ansvitt) Har du någon kändis-crush?

Eftersom att jag precis köpt en designerväska så var det den som stod överst på önskelistan! Vilken som står överst just nu vet jag faktiskt inte. Ingen för tillfället :)

Det roligaste med att podda är att vi pratar om viktiga ämnen och ämnen som förhoppningsvis berör samt får folk att tänka ett extra varv. All fin respons är också så himla kul att få.

Njaaee, någon kändis-crush har jag inte.


1. vad är dina framtidsplaner? 2. snälla, börja vlogga/göra videos!! skulle vara så himla roligt. 3. vilken hemsida köper du dina kläder/skor ifrån? tex dina två sneakers. 4. vad använder du för eyeliner? har själv fransförlängning, och behöver en oljefri. 5. tipsa gärna om kläder/skor inför vår och sommar! kram

1. Jag har många framtidsplaner, stora som små, personliga framtidsplaner och även framtidsplaner med Filip. Bland annat så vill jag få min blogg/sociala medier att växa. Jag och Filip har köpt tomt i Leksand så vi har ju tänkt att bygga vårt framtida hus där osv. Känns som att jag skulle få ihop en ganska lång lista om jag skrev allt haha.

2. Jaaaaa men jag vet. Måste bara dra tummen ur..

3. Jag köper mest kläder från Zara, Mango och HM. Sen handlar jag även grejer från Nordstroms hemsida. Där köpte jag mina skor från Alexander McQueen.

4. Min eyeliner kommer från Make Up Store, den är oljefri!

5. Jag tänkte göra ett inlägg om det i veckan! Kram


Har du någon gång varit med om ett heartbreak? tidigare relation än Filip? bästa tips isåfall? jättefin blogg ♥️

Ja jag har haft relationer innan Filip och jag har blivit heartbroken också. Det bästa tipset mot ett heartbreak är att göra saker, exakt hela tiden. Försök att omringa dig med familj och vänner och hitta på saker. Det värsta man kan göra är att sitta ensam hemma, för då tänker man. Sluta följ personen på alla sociala medier och radera personens nummer. Ju mindre du ser av denna person, desto lättare kommer det bli att gå vidare.


Vilken tid brukar du gå upp på morgonen?

Jag går inte upp samma tid varje dag. Men oftast så blir det nångång mellan 08:30 - 09:30. Det är ju verkligen ett plus med att leva detta liv för min del. Jag är extreeeeemt morgontrött, så att kunna ta sovmorgon är grymt för mig. Det spelar liksom ingen roll vilken tid jag lägger mig kvällen innan. Jag är alltid jättetrött när jag vaknar.

Gillar

Kommentarer