DIOR GLOW MAXIMIZER

Godmorgon!!! Här kommer ett litet skönhetstips om ni vill ha ett fint och friskt glow i ansiktet! Min hud blir iallafall jävligt tråkig under vinterhalvåret och har känt länge att jag behöver lite extra glow. Denna produkt från Dior är en primer som ger ansiktet såååå himlans fin lyster. Det blir liksom inte glittrigt, bara fint skimmer.

Man kan använda den i hela ansiktet under sin foundation för extra lyster i hela ansiktet, på vissa partier för att få lite extra skimmer tex på kindbenen eller under ögonen. Annars går det bra att använda den uppe på din foundation som en highligter!

Ser ni vilket fint glow det blir eller?!? Testade den igår och jag älskar den. Sminket sitter bättre + att jag hade fin lyster i ansiktet hela dagen och kvällen.

Letade efter denna som en tok inne på Green Hills och var så nöjd när jag tillslut hittade den! Den var helt slut inne på Sephora och sminkavdelningen inne på Nordstroms. Så det var en jävla tur att den fanns inne på Dillards sminkavdelning hehe.

Hur som helst, så kostar den 42 dollar vilket blir ca 380 svenska kronor. Köp!

Gillar

Kommentarer

Emma & Ronja,
Hej! Skulle uppskatta otroligt mycket om du gick in och läste vår blogg. Vi skriver om vår vardag, mode och även om den SJUKA pressen vi ungdomar utsätts för dagligen. Det är väldigt viktigt för oss att sprida våra tankar. Tack
emmaronjas.for.me