EN LÅNG TBT!

Kollade igenom min telefon och jag har ju så galet många bilder och videos. Behöver egentligen rensa men sen när man ska försöka göra det så vill man inte riktigt ta bort vissa bilder ändå. Här är några få utvalda som får vara med på denna TBT.

Haha åh jag minns detta så väl. Det var under den perioden i mitt och Filips förhållande som jag forfarande pendlade mellan Sverige och USA. Filip hade precis köpt en sån där jäkla bräda och vi åkte runt uppe på garagetaket. Sen tog vi denna lökiga bild och jag tyckte att jag var svinrolig.

Minns hur vi kunde gå runt på Target, och jag ville alltid gå förbi sminkavdelningen som Filip hatade. Så därför började han hålla för mina ögon när vi gick förbi. Sån mupp.

Åh här hade vi varit ifrån varandra i över 6 veckor. Jag åkte hem till Sverige innan slutspelet och han kom hem i maj nån gång. Minns hur lyckliga vi var när vi äntligen sågs igen <3

Vi drog på Summerburst i Göteborg och helvete vilken rolig helg det var. Magisk verkligen

Suddigt på summerburst. Minns dock att sista kvällen var så jäkla bra. Alla vi var så glada och alla hade en sån bra och rolig fylla.

Jag flyttade från Borlänge och till Leksand! Minns hur jag var så lycklig över denna utsikt. Sån harmoni.

Jag och Filip åkte till Kroatien och käkade middag på den 6e mest romantiska restaurang i världen! Det roliga med detta är att vi inte hade någon aning om det först. Vi bara satt där och sa flera gånger hur magiskt allt var och hur romantiskt allt var. Inte så konstigt eftersom att det visade sig att det faktiskt var en av världens mest romantiska restauranger haha.

Ni förstår inte hur sura vi var när denna bild togs. Vi hade varit så griniga på varandra hela kvällen och sen ville Filip helt plötsligt ta en bild ihop? Minns att jag var så less också för att vi aldrig tog en bra bild och Filip blev less för att jag aldrig blev nöjd med bilden. Fantastisk kväll.

Helt ärligt nu. Hur fint hår hade jag inte här?? Väldigt fint.

Den här kvällen är forfarande bland de sjukaste kvällarna jag har upplevt med min vän Fanny. Vi åkte till Örebro och bodde hemma hos hennes syster en kväll och sen skulle vi ut. Det slutar med en brakfylla för oss båda där Fanny hamnar på sjukhus och jag stukade foten. Helt otroligt.
Kan dock inte låta bli att skratta åt Fanny i bakgrunden på denna bild. Magisk.

När pappa och Danne hälsade på oss i Nashville första gången så skulle vi på gala. Nämligen CMA awards och det var verkligen en häftig upplevelse.

Fanny hälsade på oss och vi drack drinkar på Westin Hotels rooftop.

Så fort jag ser denna bild så är det som att jag inte fattar att det är jag? Har liksom knappt något minne av att jag har varit sådär ljus i håret.

Hade mysigaste veckan när Lina kom och hälsade på. Dock så blev hon sjuk under tiden hon var här. Men det var ändå så mys. Och hon ska faktiskt komma och hälsa på snart igen! Längtar <3

Gillar

Kommentarer

linaericsonstahlin
linaericsonstahlin,

Jättefina bilder!! Kram <3

nouw.com/linaericsonstahlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229