FAV X3

Vill dela med mig utav tre favvisar i mitt badrumsskåp just nu.

1. Deo från Biotherm. Ja den är såklart dyrare än tex Dove eller Rexona, men SÅ mycket bättre också. Innan denna så använde jag någon från Rexona. Men alltså varje gång jag använde den så sved det till i armhålan eller så kliade det. Förstod ju sen att den är alldeles för stark för hunden under armarna. Så istället kör jag på denna nu. Mer skonsam mot huden, luktar nytvättat, torkar snabbt och det viktigaste - den håller en torr läääänge. Nu är jag ingen som svettas överdrivet mycket, men för mig fungerar denna superbra.

2. Detta fantastiska serum från Estée Lauder. Ni som har följt mig ett tag vet väl redan om att jag älskar denna. Men ni som ej vet, så är detta ett supertips!! Den reparerar, ger en jämnare hudton och återfuktar huden och jag känner verkligen skillnad om jag glömmer den en gång. Använder denna innan min nattkräm dåra.

3. Läppenna från MAC i färgen In control. Den sitter som berget och färgen är verkligen så himla fin. Tror inte att jag kan leva utan läppenna? Man får ju SÅ mycket finare form på läpparna. Tycker jag!

Gillar

Kommentarer

Ellie,
Thanks for sharing!<3
www.blogellive.com
Malin
,
Träffar ni inte Fanny och hennes kille lika mycket längre?:/
jenniferpersson
jenniferpersson,
Jag träffade Fanny senast idag och Filip träffade hennes kille igår så, jo👍🏼
nouw.com/jenniferpersson
Malin
IP: 82.99.3.229