FINA VÄNNER OCH SNIGLAR

Hej på er! Jag sitter i skrivandes stund på tåget hem från Stockholm. Jag åkte ner dit igår eftermiddag och den tågresan var det jobbigaste jag varit med om. Iallafall den svettigaste resan haha. Det var ca 30 grader varmt på tåget och ingen ac, perfekt! Så när jag kom fram till hotellet var det bara att hoppa in i duschen, som det egentligen inte fanns tid till. Jag skulle möta upp Anna, hennes pojkvän Eric och Cassandra på restaurangen vid 20 tiden. Kom iallafall i tid och det var sååå kul att träffa alla dom igen. Vi pratade ikapp, beställde drinkar och åt god mat. Jag åt förresten sniglar för första gången i mitt liv! Och jag gillade det. Med mycket smör, vitlök och ost så smakar väl allt gott antar jag haha.

Sniglarna! Det ser ju inte så farligt ut? Var positivt överraskad gällande smaken.

Jag beställde en råbiff till varmrätt. Den syns knappt under alla gröna blad och ost dock.

Efter middagen gick vi vidare till ett annat ställe för drinkar och kvällen slutade på f12. Bra musik och mycket folk för att vara en torsdag så jag är nöjd med kvällen. I morse låg jag på hotellet läääänge länge innan jag checkade ut för att döda lite tid på stan. Hittade tre st godbitar på Zara som jag tänkte visa er i ett senare inlägg :)

Nu är jag strax hemma i Borlänge och då ska jag ta en dusch, svira om till finare kläder sen dra på hejdå-fest för Fanny som flyttar.
Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Madeleine
,
så fina bilder! vad använder du för filter/app för att få dem att se så ”vintage” ut? 😊
Madeleine
IP: 82.99.3.229