FOREO

Hej gänget! Jag har legat hemma med magsjuka i några dagar så därför har jag inte orkat med bloggen. Men nu är jag äntligen tillbaka på benen igen.

Jag tänkte berätta lite om min nya bästis när det gäller min hudvårdsrutin! Jag har länge varit sugen på denna lilla ansiktsrengörare från FOREO och nu har jag äntligen införskaffat mig en.

Det finns rätt så många olika modeller av dessa, men jag valde en rosa modell som heter Luna Go, den är lite mindre och för ”normal hud”. (Det finns för känslig, torr, blandad och oljig också!)

Jag var rätt så skeptisk när jag såg denna första gången på sociala medier. Men jag läste på om den och kollade/läste recensioner och kände att jag ba måste testa den.

Det den gör är att den löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt avlägsnar döda hudceller, smuts och olja till 99,5%. Själva silikonborstarna ska vara 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar. Just denna modell kan man ladda med sladd och då håller den upp till 30 användningar! Tycker att storleken är perfekt också då den är lätt att ta med sig.

Första gången jag använde den så kändes det lite läskigt att ha något som vibrerade i ansiktet, speciellt runt näsan haha! Men alltså efteråt var min hud SÅ jäklans mjuk och len, och framförallt ren. Har nog aldrig känt mig så ren i ansiktet som jag gör efter att jag har använt denna.

Just nu använder jag en sminkborttagning från Lancôme och sen min ansiktskräm från Estée Lauder.

Jag kan aaabsolut rekommendera denna. Det enda är att jag vill att det ska gå jävligt fort när jag tvättar bort mitt smink. Använder man denna så får man räkna med att det tar några minuter extra, men det tycker jag det är värt. Min hud har nog aldrig mått såhär bra som den gör just nu och jag är helt säker på att det är tack vare min FOREO.

Den finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns, Lyko och FOREOs egna hemsida. Modellen jag köpte kostade ca 900kr :)

Gillar

Kommentarer

vegosanna
vegosanna,
Låter som en väldigt bra produkt, kanske får ta och beställa hem en 😊
nouw.com/vegosanna
ellenholmberg
ellenholmberg,