FRÅN TORONTO

Hallå jag lever! Jag och Jessica åkte ju till Toronto i onsdags och vi kom hem sent igår kväll. Alltså vi har haft sååå mycket otur denna resa men sen har det även såklart varit kul.

I onsdags kollade vi på killarnas match. Dock så var vårt flyg nästan 6 (!!!!!) timmar försenat så vi landade i Toronto när matchen redan hade börjat. Så vi hann bara se sista perioden. Det blev även en hel del strul med våra biljetter så vi hamnade högst upp och såg knappt pucken. Men men. Vi fick iallafall träffa våra killar efter matchen och pussa lite på dom innan de åkte vidare till Ottawa.

På torsdagen hade vi bokat bord uppe i CN Tower. Det var ca 360 meter upp i luften och restaurangen ”snurrade” så man fick se hela Toronto. Häftigt verkligen.
Efter middagen gick vi till ett annat ställe och tog några drinkar innan vi drog ut på en riktig krogrunda.

Vi hann såklart med lite shopping :)

Igår var vi SÅ oroliga över att inte kunna åka hem. Det var snökaos i Toronto och ca 90% av alla flyg var inställda den dagen. Men vi hade sån jäkla tur! Vårt flyg var endast en timme sent så vi kom iväg och vi var så glada.

Jag hade blivit sjuk under resan så att få komma hem och lägga sig i sin egna säng gjorde mig så lycklig.
Har åkt på en vidrig slemhosta så jag ska försöka kurera mig här hemma så gott det går idag. Killarna kommer förresten hem i natt efter deras match mot Montreal. Äntligen.

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Vad blev det för shopping??