FROM MY PHONE

Det har varit en rätt så hetsig jakt efter den perfekta soffan, som ni vet om. Så jag har suttit och bläddrat i tidningar efter inspo samt olika hemsidor ca varje kväll. TILLS att jag hittade den perfekta soffan och den är påväg till mig just nu! Eller inte än kanske, skulle ta ca 4-6 veckor hehe.

Visdomsord från Blair #gossipgirl

Detta är faktiskt en simpel rätt som jag aldrig kommer tröttna på. Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Snälla hur gott? Och framförallt väldigt enkelt och går fort att laga när man inte har så mycket tid, eller ork.

Exakt såhär vill jag spendera mina höstkvällar. Mys framför Harry P och pizza eller något annat gött.

Förra helgen hade Make Up Store i Borlänge 50% på hela deras sortiment. Gissa vem som var där och handlade en massa saker som man egentligen inte är i värsta behov av? Jo jag :) Nä men jag köpte riktigt bra grejer som jag tänkte visa er i ett senare inlägg. Fick allt detta för ca 500kr.

Jag bjöd mamma på lunch och kaffe i förrgår. Tycker att det är så mysigt att sitta och prata med mamma över en kaffe. Hon har alltid något roligt att berätta och jag skrattar alltid åt henne. Ibland finns det liksom inget filter mellan hjärnan och munnen på henne. Jävligt roligt men ibland får jag nästan sparka till henne under bordet och ba ”men scchhhh sådär kan du inte säga högt här”. Haha!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
mammatid = så fint <3
nouw.com/isabylund
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Så härliga bilder!! Kram <3
nouw.com/ebbasalomonsson