FROM MY PHONE

Wow vad jag uppdaterar dåligt nu jag VET. Men kan iallafall berätta att mitt kök kommer idag!!! Alltså är SÅ taggad. Nu känns det som att det börjar hända grejer i lägenheten vilket är skönt.

Hur som, så tänkte jag bjuda på några av mina senaste bilder på telefonen :)

Jag blev hembjuden på lunch hemma hos pappa och då käkade vi räkmackor. Mummms.

Världens bästa Danne P kom hem över en helg och ingen va gladare än mig! Så jag hämtade honom på stationen och sen käkade vi lunch. Var SÅ glad de dagarna som Danne och Lina var hemma i Borlänge♥️

Jag i inledde ett samarbete med Proenza Shouler och blev förälskad i deras nya parfym! Finns att köpa på Åhléns och Kicks.

Jag har ätit bästa sushin med Danne och Lina. Åh som dom hade saknat denna sushi haha. Förstår dom, för den är grym. Lätt bästa i Dalarna!

Jag har tagit tummen ur och köpt nya necessärer! Mina gamla var verkligen vidriga inuti. Brukar försöka göra rent dom lite då och då men nu har de liksom gett upp. Så kan tipsa om Åhléns fina i sammet. Finns även i grå och rosa i lite olika storlekar.

Mamma bjöd mig, Danne och Lina på middag förra veckan. Vi käkade på Basta och jag beställde deras tryffelpasta. Supergod men alltså efter denna middag med både förrätt, varmrätt och efterrätt så höll jag på att sprängas. Mådde skit resten av kvällen haha.

Gillar

Kommentarer