FROM MY PHONE

Toaselfie efter middag i Sthlm. Här mådde man, har till och med rödvinsläppar haha.

Grapefrukt, gillar ni det? Jag älskar grapefrukt och tycker att den lite beska smaken är riktigt god. Jag är dessvärre alldeles för dålig på att få i mig c-vitamin så jag ska försöka äta mer citrusfrukter nu framöver.

Snubblade förbi denna lilla fluffis när jag satt inne på blocket. Ja, ibland sitter jag alltså inne på Blocket och kollar på hundvalpar. Kan.inte.släppa.den!!!!

Morgonljuset igår var inte att leka med.

Käkade lunch med Fanny på Lilla Parken. Wallenbergare med potatispuré, ärtor och lingon. Mmm-hmm!

<3

Jag har storhandlat på stora Coop. När jag handlar här i Borlänge så handlar jag faktiskt helst på Coop. De har mycket bra ekologiska produkter plus att jag hittar i den butiken bäst.

Hur som helst, så är det dags att försöka äta lite bättre mat. Jag har börjat känna mig uppblåst och får ont i magen efter att jag ätit gluten. Så nu tänkte jag försöka äta lite mindre av det och se ifall jag känner skillnad!

För några veckor sen shoppade jag lite grejer på rea från Mango och då hittade jag denna otroligt fina gula jacka! Alltså jag är förälskad i färgen samt modellen. Ska försöka ta lite bättre bilder på den så får ni se sen.

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Anneli,
Hej, prova att äta anti-inflammatorisk kost. Jag vill varmt rekommendera den nya boken Hälsoresan av Maria Borelius. Den handlar om hennes egen resa mot en anti-inflammatorisk livsstil. Man tänker om helt vad gäller kost och livsstil efter den boken. Fråm att titta på innehållet i din shoppingvangn så ser det faktiskt ut som om att du är på rätt väg. Lycka till!
Mvh, Anneli
theswedishlakehouse.blogspot.se/
Felicia
,
Hej! Tycker din gula jacka från mango är så snygg och vill bara fråga om den är relativt normal i storlek?? 😃
jenniferpersson
jenniferpersson,
Ja jag tycker att den är normal i storleken!😘
nouw.com/jenniferpersson