HEMLÄNGTAN

Godmorgon hörni. Jag har legat vaken sen 05:45 och har forfarande inte lyckats somna om 07:35, så jag ger upp.
Idag ska jag köra ett pass med Nathan, käka lunch med Ida, kika på solglasögon och sen se matchen med alla tjejerna ikväll. Grabbarna kommer förmodligen hem efter matchen och det ska bli så skönt att få sova med Filip igen. Gillar ju inte att sova ensam.

På tal om ingenting, så måste jag bara säga att jag längtar hem till Sverige. Nu har jag bott här i ca 9 månader så det ska bli skönt att få komma hem snart och träffa familj & vänner. Det blir ju dock en väldigt kort sommar i Sverige, runt 2 månader men det blir nog ganska lagom ändå tror jag.
Att jag förresten missar min lillebror student är något som har fått mig att gråta ett antal gånger. Tänker bara på alla gånger jag och Danne har pratat om när det är hans tur att ta studenten osv och hur jävla gärna jag vill vara där. Men nu blir det inte så och det gör fan ont i hjärtat på mig. Det är ju min lillebror❤️
Är dock SÅ glad att han tycker att det är en självklarhet att jag ska stanna här när det är final och allt, när det inte är en självklarhet för mig. Om jag inte hade varit fruktansvärt flygrädd så hade jag åkt hem i två dagar bara för studenten och sen åkt tillbaka hit igen...
Nåja, jag får tänka att jag skulle ha fått träffa Danne i typ 3 h sen skiter han fullständigt i mig för att få vara full med sina kompisar haha.

Hur som helst, så längtar jag hem och jag känner på mig att denna sommar kommer bli fantastisk!

Gillar

Kommentarer

Ellie,
Need to learn Swedish...!;-)<3
www.blogellive.com
Tiingelinn
Tiingelinn,
IP: 82.99.3.229