HUR JAG TÄNKER KRING SAMARBETEN

Hej gänget! Har ni haft en bra helg? Min helg har varit suuuuperlugn. Igår kollade jag o gubben på serier hela eftermiddagen, lagade middag och kollade på mer tv. Ganska skönt faktiskt.

Idag åkte Filip iväg rätt så tidigt för att spela match. Säsongen har inte dragit igång än men de spelar några träningsmatcher innan ju. Så han dom spelar borta nu på eftermiddagen och kommer hem ikväll runt 20-21 kanske. Så idag har jag en heldag med mig själv.

Annars då? Jag har de senaste dagarna mailat lite fram och tillbaka med ett företag som vill ha ett samarbete med mig. Detta har jag tackat ja till, vilket jag vanligtvis inte gör helt ärligt. Jag tackar nej till ca 9/10 av alla företag som kontaktar mig. För mig är det väldigt viktigt att hålla bloggen borta från sånt som jag egentligen inte riktigt kan stå för eller om det är för mycket reklam.
Jag brukar tänka såhär innan jag tackar ja till ett samarbete:
1. Är det en "produkt" som jag står för och vill visa upp på bloggen? (Tex när företag vill att jag lägger upp inlägg om bantningspiller som jag absolut inte kan stå för.)
2. Vad får jag ut av detta samarbete? Till exempel om något företag erbjuder mig ett par solglasögon för 299kr mot att jag postar 2 inlägg på min blogg och 3 inlägg på min instagram. Då är det ju knappt värt för mig att göra ett samarbete. Detta är ju min "plattform" och mitt "varumärke". Om jag går med på allt så tappar min blogg sitt värde. Hänger ni med hur jag menar?
3. Är det en "produkt" som jag hade velat köpa själv om jag inte hade fått det gratis? Alltså, jag vill inte lägga ut tex kläder eller produkter som jag egentligen inte tycker är något speciellt eller som jag inte skulle köpa själv. Sen skriva hur snygga kläderna är eller tjata om rabattkoder till något jag inte ens hade köpt själv. Förstår ni hur jag menar?

Ja, då vet ni lite om hur JAG tänker kring samarbeten på MINA sociala medier💋

Gillar

Kommentarer

Madeleine
,
Men fan vad tradiga ni är tjejer, hon hypear inte sina samarbetspartner på något sätt utan lyfter snarare fram hennes fokus på bloggen. Vi ska lyfta varandra hörrni, det är SKITKUL att det går bra för dig! You go girl ❤
jenniferpersson
jenniferpersson,
TACK snälla du!!❤️❤️
nouw.com/jenniferpersson
Sanna
,
Alltså blir så trött på människor när man läser kommentarerna.. Älskar att du av få bloggare faktiskt säger att du enbart vill ha samarbeten men produkter du kan stå för. Känns som man blir lurad av så många som påstår att vissa produkter är svinbra och så stämmer det inte. SÅ bra och ärligt av dig💗
jenniferpersson
jenniferpersson,
❤️❤️❤️
nouw.com/jenniferpersson