I-LANDSPROBLEM

Tja gänget! Igår var det hemmamatch och Filip är äntligen tillbaka efter att ha varit skadad ett tag. Det är ju x100 roligare att kolla på matcherna när han spelar. Extra kul när han även gjorde mål samt assist igår också.

Idag är det alltså fredag men känner inte riktigt den där fredagskänslan. Den har man ju dock inte känt på jävligt länge. Sist var när Idol fortfarande var igång och vi käkade tacos och kollade på det. Då hade man ju riktig fredagsfeeling. Nu kanske vi får börja kolla på Talang eller nått. Bara för att få känna att det är fredag och helg.

Jag minns ju känslan när man tog helg efter en hel arbetsvecka. Bästa känslan! I-landsproblem deluxe jag vet, men det är såna saker som jag verkligen saknar ibland. Det är egentligen många saker som jag saknar med ett ”vanligt” liv. Saker som man tog för givet då, men som jag kan se tillbaka på nu och känna tex att det var ju ganska nice att ha arbetskollegor som man snackade skit och skämtade med på jobbet. Eller när man träffade tjejerna där på fredagskvällen och käkade chips och dipp. Hur man taggade igång inför helgens utgång när det var löningshelg. När man åkte hem till mamma eller pappa för att käka middag. När man var less som fan på något och bara kunde åka hem till en kompis och prata ut. Dom där småsakerna som jag inte har tillgång till längre. Jag saknar det ibland.

Gillar

Kommentarer

Wendela
,
vill se mer outfits!!🌟💪🏼
Linaeliassons
Linaeliassons,
men vi är med dig i hjärtat och bara ett facetime-samtal bort!!! ♥️♥️
nouw.com/linaeliassons
jenniferpersson
jenniferpersson,
love u ❤️❤️❤️
nouw.com/jenniferpersson
inourthoughts
inourthoughts,

va snygg du är

nouw.com/inourthoughts