JAG ÄR ALLERGISK

Godmorgon älsklingar! Idag är det fredag och jag vet knappt vart denna vecka har tagit vägen? Det har gått så fort men jag antar att tiden flyger iväg när man har mycket för sig.

I helgen ska jag jobba, fira bästa pappa som har fyllt år och dessutom börja riva ur köket i lägenheten! Jag vill ju helst att allt ska vara klart typ imorgon men nä, jag har förstått att detta kommer ta sin lilla tid. Jag känner verkligen att mitt tålamod kommer sättas på prov de närmsta veckorna.

Till en lite tråkigare sak i mitt liv, så har jag nog blivit allergisk mot fransarna. Ja egentligen inte själva fransarna, men limmet. Jag tog ju en paus med fransarna i somras för att jag tyckte att mina ögonlock blev lite svullna och supertorra. Tyvärr så har det blivit så nu med så jag måste dessvärre ta bort dom :( Så tråkigt. Känner mig alltid extra fin i fransarna men om mina ögon inte mår bra av det så är det såklart inte värt. Just nu så gäller inte ”ska man vara fin får man lida pin” haha... Jag får väl börja med fransserum eller lashlift istället :)

Nu ska jag käka frulle, gå ut på en promenad och sen väntar jobb. Trevlig helg på er
♥️

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
Jag va också allergisk sen tog jag paus på några år sen började jag bygga i somras men använde ett annat limm & de är funkat bra för mig , men har paus nu igen 🌸
nouw.com/annakarlssons
Isabell Lundberg
Isabell Lundberg,
Hej fina du!
Jag jobbar som franstylist och kan rekommendera ett allergi lim, jag har 2 tjejer som går hos mig regelbundet som hade gett upp fransar pga allerigskreaktion. Efter att jag började använda detta limmet på dom så har alla rådnader och svullnader försvunnit. Mejla mig till isabell.lundberg@bca.com om du vill att jag skickar vad det är för lim 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229