JAG LEVER

Oj här ekar det tomt. Men det har verkligen sina anledningar, både bra och dåliga. Tänker att jag börjar med de som har varit bra :)

Jag åkte ju till Stockholm över helgen och wow vilken helg det var. Så jäkla mysigt med shopping (inte så mycket för min del dock), druckit vin på mysigaste hotellrummet, ätit sniglar på restaurang och bara mått allmänt bra helt enkelt.


Påväg hem från Stockholm började jag känna mig rätt så hängig och i måndags vaknade jag upp med svullna halsmandlar och feber. Senare samma kväll mådde jag verkligen skit och hade över 39 graders feber. Morgonen efter vaknar jag och känner att mina läppar har svullnat upp. Tänkte verkligen ”fan, inte igen”.

Ni som följt mig ett tag kanske minns att detta hände mig förra hösten vid nästan samma tidpunkt? Då svullnade mina läppar samt hals så fick lov att åka in till akuten och sova kvar för observation. Denna gång åkte jag in till vårdcentralen i tid och fick ta prover på en gång. Jag fick svar rätt så fort och visst var det så att jag hade fått en bakterieinfektion i kroppen av något slag.
Jag hämtade ut antibiotika och började kuren på en gång. Tänkte ”skönt, nu kommer det gå åt rätt håll”. Men nej. På natten vaknade jag av att det kändes jobbigt med andningen. Jag gick upp och kollade i halsen och fan, det hade börjat svullna där. Alltså känslan när ens hals börjar svullna igen är hemsk. Panikkänsla deluxe så det var bara att åka in till Faluns akutmottagning. De tog prover och sa väl egentligen samma sak som på vårdcentralen - du har fått en bakterieinfektion. Dock så sa de att jag hade sämre värden än vad jag hade förra hösten och därför kunde det ta några dagar innan jag kände mig något piggare igen. Varför läppar/halsen svullnar vet läkarna fortfarande inte vilket känns lite jobbigt. Man vill ju veta vad som är felet... Jag fick hur som helst åka hem igen när de såg att halsen inte svullnade något mer plus att de såg på proverna att antibiotikan började värka.

Så ja, de senaste dagarna har jag flängt runt i huvudstaden och haft jordens mysigaste helg och efter det varit helt sängliggandes. Så fort jag känner mig på benen igen så ska jag uppdatera bloggis. Puss och kram så länge
♥️

Gillar

Kommentarer

Hannah
Hannah,
Hope you feel better soon!! Xx
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229