JAG MÅR BRA

Vet ni vad? Även om jag känner mig som stressens mamma just nu när det är lägenhetsvisningar och budgivningar på gång, så känner jag mig väldigt lugn och tillfreds med livet. Jag känner mig liksom jävligt nöjd och glad, och den där inre stressen har i princip försvunnit. Den här sommaren har varit magisk. Alltså helt magisk och trots att jag gått igenom ett breakup så har jag mått bra.

Jag var inne i en rätt så jobbig period förra hösten/vintern där jag kände inre stress mest hela tiden. Jag hade ofta den där klumpen i magen och tryck över bröstet när jag skulle sova och den känslan har jag inte längre. Det är en oerhörd lättnad och jag känner att jag nästan har hittat tillbaka helt till den glada Jennifer. Jag har till och med fått höra av flera av mina vänner att jag känns så mycket gladare och spralligare nu, som jag var förut. Det känns skönt att höra samtidigt som det känns lite sorgligt. Att mina vänner märker skillnad. Att de märkt på mig att jag varit ledsen eller känt mig stressad och orolig när jag sagt hela tiden att jag mår fint.

Hur som helst, så mår jag bra. Fan vad skönt det känns att kunna skriva det och faktiskt känna att jag menar det på riktigt. Att jag mår bra.

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh den känslan <3 fan vad fint att läsa även om jag inte känner dig!
nouw.com/isabylund
malinraden
malinraden,
vilken fin blogg du har 😍
nouw.com/malinraden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229