LÄGENHET // UPDATE

Blir så otroligt glad när jag ser att köket mer och mer börjar likna ett kök... haha. Måste säga att jag är jättenöjd med mitt val av bänkskiva! Först var jag inne på att välja en i vit ”marmor” som finns på IKEA. Men sen såg jag att de hade fått en in denna som ser ut som ljus betong och valde den. Och gud så nöjd jag är över mitt val. Det blev superfint :)

Valde att ha en större diskho som dessutom är nedsänkt i bänkskivan. Tycker att det är snyggt plus praktiskt. Nu ska jag bara välja en blandare och vill nog helst ha en i mässing då alla knoppa/handtag till luckorna kommer vara i mässing.

Förresten, har jag berättat att jag inte kommer ha några överskåp?? Först tänkte jag ”men vart fan ska jag ha alla grejer då?”. Men min förvaring kommer vara inbyggd i köksön plus ett annat skåp som inte syns med i bild. Har sett många bilder på Pinterest utan överskåp och wow så fint det är!

Här kommer några bilder på kök utan överskåp!

Gillar

Kommentarer

D
D,
Vad kommer det bli för färg på lyckorna?
jenniferpersson
jenniferpersson,
lillmajja
lillmajja,
Jag har precis bytt bänkskiva och gick i samma tankebanor som du men valde den mörkare med betongmönster. Båda är riktigt snygga! 😍
nouw.com/lillmajja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229