LATEST

Ja det är ju full rulle nu när vi har besök av ett gäng kompisar! Så jag tänkte uppdatera er lite om vad vi har gjort hittills.

Precis när gänget kom hit så var vädret magiskt. Vi satt ute på Bar Taco och gick förbi denna fina lilla ”Flower Truck”.

Vi var på match och Preds förlorade. Men de vann nästa match vilket gjorde att de gick vidare till andra rundan i slutspelet. Så imorgon möter dom Winnipeg.

Vi har varit på Oprys köpcentrum för shopping, goda burgare och sen var vi på Dave & Busters som är en stor spelhall. Superkul

Vi har varit på Top Golf och jäklar vad roligt det var. Lite svårt att förklara exakt vad det är men man stod och slog ut mot en bana där det fanns olika flaggor. Alla flaggor hade olika poäng och man skulle försöka pricka flaggorna. Sen hade vi ett eget bord med soffa så vi kunde få in käk och drinkar. Riktigt kul. Viktigt att tillägga att jag ej kom sist i tävlingen :)

Vi har ätit supergod mat på Jeff Ruby’s. Jag och Fanny delade på sushi medan killarna delade på kött.

Bäste Fanny <3

Igår gjorde jag och Fanny naglarna, tog bild mot denna fina dörr, grillade med grabbarna och sen gick vi till Thompson Hotel för drinkar på rooftopen. Supermysig dag. Nu har dom två dagar kvar här så vi ska väl försöka maxa tiden nu!

Gillar

Kommentarer

marionpalojarvi
marionpalojarvi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229