LITEN UPDATE FRÅN IGÅR

Igår käkade jag och Filip lunch på Fin & Pearl. Det är ett ställe precis bredvid lägenheten och de har grymt bra fisk och skaldjursrätter. Minns dock en gång när vi tog hem mat därifrån och min mat smakade gammalt hav. Men idag gav vi det en ny chans och vi båda testade dagens rätt som var ”red snapper” med svamprisotto. Sååå himla gott! Jag älskar risotto och tar ofta det om det finns på menyn.

På kvällen var det dags för hemmamatch. Jag drog på mig mina bästa sneakers från Alexander McQueen, jeans och min leojacka från H&M. Skorna och jackan var bland mina bästa köp 2017 helt klart.

Efter matchen åkte jag hem och gjorde varma mackor till mig och Filip. Såhär ser det förresten ut så fort jag går hemma. Nån slirig huvtröja och mjukisbyxor. Bästa som finns.

Känns som att vi kommer äta varma mackor varje kväll nu när vi har denna apparat hemma i lägenheten. Så jäkla gott, och enkelt. Hade nog aldrig köpt en sån här ”grill” själv men Filip vann den på ett julklappsspel haha.

Nu har ni fått en liten uppdatering om min gårdag. Idag ska jag och Ida släppa vårt projekt!!! Så håll utkik på instagram eller här på bloggen hörni 💫

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229