LOUIS VUITTON POCHETTE MÉTIS

Jag vet att ni är många som vill veta mer om min lilla Louis, vad som får plats i den, pris, storlek, kvalité osv osv. Så därför gör jag nu ett litet inlägg om den!

Modellen heter Louis Vuitton Pochette Métis.

Denna väska rymmer faktiskt mycket mer än vad man tror. Den har flera fack och inte ett enda stort, vilket jag gillar. Då ligger inte grejerna i en enda röra!

Detta är vad jag vanligtvis brukar ha med mig i väskan. Mobil, läppglans, solglasögon, puder, puderborste, nycklar och plånbok.

Som ni ser så finns det en hel del plats kvar! Så min kamera brukar också få plats här i vilket är hur bra som helst.

Att man kan justera axelbandet är ett stort plus! Detta gör att man antingen kan ha den hängandes på ena axeln eller som crossbody. Denna väska kan man ju även hålla i det lilla handtaget uppe på som också är fint!

Jag älskar verkligen denna väska så så så mycket! Det är en fin vardagsväska som passar till det mesta. Har inte märkt av några slitningar än och den är väldigt "bekväm".
Priset på denna skiljer en hel del, allt beror på vart man köper den. Köper man den i Europa så blir det billigare än om man köper i USA. Ni får helt enkelt kolla priserna i antingen euro eller dollar!
Hoppas att ni är nöjda med denna info kring min lille bebis. PUSS💋

Gillar

Kommentarer

madelenelindell
madelenelindell,
Styleproffsen
Styleproffsen,
Fin blogg du har , Var gärna med och tävla på vår blogg. Chans att vinna fina kläder. 😊
nouw.com/styleproffsen