MAKE UP STORE

I samarbete med Make Up Store Borlänge.

Nu ni mina vänner! Nu ska jag visa er grymma produkter från Make Up Store. Min fina vän Malin som jobbar på Make Up Store i Borlänge skickade med mig alla dess produkter förra veckan och jag är inte förvånad över att jag älskar allt.

Först ut är denna palett som går i rosa toner. HUR FIN? Själva paletten är limited edition men alla färgerna finns i separata förpackningar med tre skuggor i varje.

Testade paletten i helgen och tycker att pigmenten är svinbra plus att färgerna är så fina att blanda. Har länge velat ha färger som går i dessa rosa toner så nu är jag nöjd hihi.

Näst på tur är dessa tre. Från vänster så har vi en nyhet som är en duo highlighter. SÅ fina färger och nästan ännu finare när man blandar dom med varandra. En ny favvis helt klart.

I mitten har vi också en ny favorit - nämligen en bronzer! Den ger ett jättefint glow utan att vara glittrig. Man måste dock vara lite försiktig när man applicerar denna då pigmenten är väldigt bra. Men hur som helst, jättefin nyans då den inte går för mycket åt det orangea hållet.

Längst till höger har vi ännu en highlighter i färgen Golden hour. Superfin färg som jag tror passar de flesta hudtoner.

Gillar att alla förpackningar har en spegel. Stort stort plus.

Läppenna och läppstift! Läppennan har jag haft sen innan och älskar färgen och läppstiftet har blivit en ny favvis. Det är den perfekta färgen som jag också tror passar de flesta hudtoner. Det ger en lätt glansig finish som är jättefin och håller länge. Förpackningen då, hur cool? Färgen heter Red Angel och därav förpackningen OCH, när du köper detta läppstift så går pengarna oavkortat till ett barnhem i Uganda. Så fint <3

Nästa på tur är denna eyedust/ögonskugga i färgen Desert. Detta ÄR den finaste ögonskuggan jag äger för tillfället just för att den glittrar så otroligt fint. Färgen ser ut som glittrig champagne på ögonlocken. Ja ni hör ju. Jättefin verkligen och det behövs så himla lite produkt.

Denna ansiktsmask har jag inte hunnit testa än MEN ska göra det ikväll så jag får återkomma om den hihi. Den ska iallafall rengöra huden på djupet samt återfukta huden.
Tänkte göra ett inlägg om min nuvarande hudvårdsrutin, så då tar jag med denna i det inlägget då detta är hudvård och ej smink ;)

Jag älskar iallafall alla produkterna och är så glad att jag har funnit nya favoriter.

PS. I mitt förra inlägg så har jag sminkat mig med läppennan, läppstiftet, bronzern samt duo highlightern
som jag har blandat.

Gillar

Kommentarer

sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Tycker verkligen Makeup Store har otroligt fina produkter samt stilrena!😃
nouw.com/sminkrecensioner
artist
artist,
Roligt med fina sminkgrejer!
nouw.com/artist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229