MÅR BÄST

Godmorgon! Hur är läget? Med mig är det svinbra för tillfället. Jag känner mig peppad på denna vecka och just nu känns livet enkelt. Älskar såna dagar och extra skönt att jag känner så på en måndag.

Denna vecka jobbar fram till fredag och sen har jag ännu en ledig helg. Just denna helg är lite mer speciell än vanligt för min lillebror och hans tjej kommer hem från Luleå! Åhh vad jag har saknat dom. Bästa Danne P och Lina <3 Så det blir en hel del häng med dom PLUS att jag, Danne P och några fler av hans kompisar ska anordna en halloweenfest. Är så jäkla taggad på den och jag älskar ju att styra fest hehe.

Kan ju även berätta om min lilla fail när det gäller utklädnad. Jag hade bestämt mig till 100% vad jag skulle klä ut mig till på halloween. Jag beställde hem en dräkt från Partykungen som jag trodde skulle vara peeeeerfekt men nä. När dräkten kom hem och jag provade den så satt den som ett helvete. Så jag har fått lov att tänka om helt och hållet. Nu har jag dock bestämt mig och hoppas att det blir så bra som jag har tänkt mig. Jag visar er såklart bilder sen i helgen ;)

Nu ska jag käka frulle och sen fånga dagen lol. Later!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229