MINA HUDVÅRDSPRODUKTER

Här kommer ett litet inlägg på vad jag använder för produkter till ansiktet! Jag har egentligen aldrig haft några problem med min hy. Jag får kanske 3 st finnar per halvår, men man måste ändå ta hand om huden och göra rent samt återfukta om huden ska hålla sig fin!

Denna sminkborttagning är parfymfri och oljefri vilket är viktigt för mig när jag har fransförlängning. Man ska försöka undvika alla produkter som innehåller olja (runt ögonen) då fransarna kan lossna snabbare annars.
Eftersom att jag ändå har kombinationshy så passar detta mig väldigt bra! Gillar också att den är parfymfri då jag kan känna att min hy är lite känslig ibland mot starka dofter. Har faktiskt testat en hel del dyra märken men ingen är lika bra som denna än så länge. Under 100-lappen!

Världens bästa ansiktsvatten! Amanda tipsade mig om denna och jag älskar den verkligen. Den tar bort resterna av sminket och doftar väldigt friskt. Just denna är anpassad för oljig hy men jag känner mig ändå återfuktar efter att jag har använt den!

Detta är flytande guld. Den är SÅ bra! Detta serum ska man applicera innan dag/nattkräm. Den återfuktar och jämnar ut hudtonen samtidigt som den reparerar celler och skadad hud. Låter lite för bra för att vara sant men nä, den är magisk! Dock är den väldigt dyr men det är d värt. Ca 700kr för denna men den räcker i flera månader!

Min dag och nattkräm från samma märke - Estée Lauder. Helt klart det bästa märket inom hudvård om ni frågar mig. Dock är det ett väldigt dyrt märke och dessa två kostar runt 500-lappen/st.

Denna tipsade Sanna mig om och jaaaag älskar den. Också från Estée Lauder och detta är en olja som återfuktar och ger fin lyster till ansiktet. Denna räddade mig när jag var sådär fruktansvärt torr och skulle lätt kunna använda denna varje kväll bara för att ge huden extra återfuktning. Älskar!

Känns som att mina läppar ofta blir torra så en dag fick jag nog. Åkte till Sephora och köpte denna lilla burk som ska skrubba bort all torr hud och även återfukta. Mycket bra men dock dyr som fan. Tror att denna lilla kostade ca 300 spänn? Herregud. Men vad gör man inte för mjuka fina läppar hehe...

Bästa ansiktsmaskerna från The Body Shop! En som ger lyster samt peeling. Den andra ger en massa fukt. Använder dessa lite vid behov men de blir kanske 2-3 gånger i månaden.

Vad tycker ni om såna här inlägg? Gilla eller kommentera gärna om ni vill att jag gör fler liknande inlägg. PUSS

Gillar

Kommentarer

norabaath
norabaath,
Älskar liknande inlägg, så kul att få lite nya tips på produkter 😊
nouw.com/norabaath
ellicalundgren
ellicalundgren,
Älskar estee lauders produkter!!
nouw.com/ellicalundgren
Josefin
,
Mera mera meeeeera hudvård!!