MINA TOP 4

Här har ni de produkter till ansiktet som jag absolut inte klarar mig utan och vi börjar från vänster.

1. Estée Lauders Night Repair serum. Detta har jag använt i nästan två år nu och det är min lilla holy grail produkt. Eller inte bara min. Vet att många avgudar detta serum. Jag märker stor skillnad på min hy om jag skulle glömma det en dag, helt ärligt. Det återfuktar, jämnar ut hudtonen och ger huden mer lyster.

2. Dagkräm från Estée Lauder som håller huden matt. Denna finns det tre olika sorter av, tror jag. Innan körde jag på normal/combination men nu har jag den för oily skin. Alltså jag skulle egentligen behöva ha normal/combination under vinterhalvåret och den matta på sommaren. Så jag funderar på att köpa den andra igen. Hur som helst, om du vill hålla din hy matt så är denna GRYM! Huden känns matt men ändå återfuktad.

3. Serum från Lancôme! Jag köpte ju detta för några veckor sen eftersom att jag har hört så mycket bra om det. Jag måste säga att det är nääästan lika bra som serumet från Estée Lauder. Men det känns som att det är mera fukt i Estée Lauder. Annars är de fasen lika bra. Den håller vad den lovar helt enkelt!

4. Även denna produkt kommer från Estée Lauder. Ser nästan ut som att dom sponsrar mig men nej. Jag älskar deras produkter bara haha. Denna olja är peeeerfekt när huden känns lite extra torr och tråkig. Två små droppar räcker till hela ansiktet och man blir inte flottig som man kanske kan tro. Brukar oftast körda denna innan jag ska lägga mig ihop med serumet och nattkrämen (som också kommer från Estée Lauder heh.

Så, då vet ni vilka som är mina favvisar! Gillar ni såna här inlägg?

Gillar

Kommentarer