MINA TVÅ DAGAR I STHLM

Hej gänget! I måndags tog jag och Fanny H tåget ner till Sthlm för att möta upp Fanny O och Viktoria, för att sedan gå på Beyonce & Jay Z! Alltså åh. Det var den bästa konserten jag varit på i mitt liv, utan tvekan. Dom körde så bra låtar och Beyonce var så galet snygg och det ba skriker POWER om henne. Wow.

När de kom ut på scenen ihop så fick jag rysningar över hela kroppen. Så mäktigt var det. Jag har ju sett både Beyonce och Jay Z innan, men då körde de sina konserter på varsitt håll. De konserterna var riktgt bra men det går nästan inte att jämföra med hur bra detta var när de körde en konsert ihop.

Efter konserten mötte jag och Fanny O upp några andra kompisar för att sedan gå ut. Riktigt roligt för att vara en måndag.

Igår var vi slitna hjältar men tog oss ändå ut för middag på Riche.

Jag var vrålhungrig och beställde toast skagen och köttbullar. Det är något speciellt med köttbullarna på Riche alltså, så himla goda. Efter middagen drog vi vidare till två andra ställen innan jag slängde in handduken för att sova.

Vaknade upp imorse och insåg att mitt tåg hem skulle gå kl 16:45, vilket skulle betyda att jag missade Sveriges match. Så jag bokade om tåget att jag hann hem till mitten av första halvlek. Pjuuuh! Sen att Sverige vann matchen? Galet.


Nu ska jag packa upp väskan och sen ta en låååång dusch. PUSS!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Du är så otroligt fin! <3
nouw.com/charlottahagg
jenniferpersson
jenniferpersson,
men tack snälla❤️
nouw.com/jenniferpersson
mooaandreasson
mooaandreasson,
Verkar som du haft det riktigt bra!
nouw.com/mooaandreasson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229