MITT SMINK

Nu tänkte jag visa er lite av det smink som jag använder i princip varje dag! Jag varierar mig ganska mycket när det gäller mitt smink, så detta är en liten del av allt jag har.
Hur som helst så är dessa mina favvisar just nu!

Vi kan väl börja med min foundation från Estée Lauder som jag har kört med i ca 4 år nu. Alltså den är SÅ bra! Man kan bygga upp den så att den blir heltäckande eller så kan man köra ett lite tunnare lager för mindre täckning. Den håller dig matt en hel dag vilket är viktigt för mig.
Just den färgen jag använder finns inte i Sverige, bara i USA. Färgen heter Honey Bronze.

Här har ni världens bästa concealer från Lorac. Ahmen helt ärligt, den täcker ALLT. Och den är såååå dryg. Har haft denna lilla tub ETT ÅR och den är fortfarande inte slut haha.

Detta löspuder visade jag er nyligen och det är så bra så jag smäller av. Mycket mycket bra.

Min fantastiska primer från Dior. Har visat er denna förr och jag älskar den fortfarande. Ger ett fint glow och gör att sminket sitter bättre.

Två stycken highlighter från Dior och BECCA. Alltså jag kan ej leva utan dessa två haha. Den från Dior är lite mer åt det beiga hållet och den från BECCA är mer gul. Tror nästan att jag gillar BECCAs mer då konsistensen är mjuk och den har mer pigment.

Finaste solpudret från Chanel. Jag köpte detta förra sommaren och ni ser ju hur mycket det finns kvar. Då använder jag detta VARJE dag. Jättefin färg då den inte är för orange.

Oj vad denna lille sak från L'oreal är viktig för mig. Efter att jag har fyllt i mina bryn så brukar jag borsta dom med denna så att de blir mer fylliga + att de håller stråna på plats.

Jag älskar denna palett från Too Faced! Denna har de perfekta vardagsskuggorna och ett litet plus är att de doftar choklad eftersom att de innehåller äkta kakao hehe. Så jag varierar lite mellan denna palett och den jag har från Marc Jacobs.

Nu har ju jag fransförlängning, men om jag vill ha lite mascara på underfransarna så kör jag på vilken som helst. Just nu är det denna från Maybelline.

Två favvisar till läpparna!
Den översta från MAC i färgen IN CONTROL.
Den andra kommer från Make Up Store i färgen Fairytale Dream.

Sista touchen - settingspray från Urban Decay. Helt jävla ärligt så klarar jag min inte utan detta. Den klistrar seriöst fast ditt smink. ÄLSKAR

Gillar

Kommentarer

Anna Johansson
,
Åh! Jag som inte kan så mot om smink undrar om du kanske jag göra en vlog vilken ordning du tar allt eller bildserie typ 😊?
Sofia
,
Hej, tack för en superbra blogg. Jag undrar vilken färg du har på din concealer!? Kram
jenniferpersson
jenniferpersson,
Färgen heter Golden Light. KRAM!
nouw.com/jenniferpersson