MORPHE PALETTE

Titt vad jag fick tag på idag när vi var på ULTA! Jaclyn Hills palett från Morphe!!! Alltså om ni är lika galna i smink som mig och kollar på mycket youtube, så har ni säkert hört talas om henne. Jaclyn har alltså gjort ett samarbete med märket Morphe (som för övrigt är svinbra kvalité för billigt pris).

Jag kollade på hennes video när hon berättar om denna produkt och jag kände på en gång att jag måste ha den. Hon har valt ut skuggorna med sån jäkla omsorg och har även sett till att kvalitén på färgerna är perfektion. Och jag måste helt ärligt hålla med henne. Färgerna är magiska och dear God vad bra pigmenten är! De är även superlätta att sudda så det är i princip omöjligt att få en sån där skarp kant ni vet.

I denna palett finns det 35 st färger och då är 16 st skimmriga och resten är matta. Alltså alla färger som man vill ha finns i denna palett. Och när jag tänker efter så är den galet jäkla prisvärd också. Man får 35 st färger för $38. Min palett från Anastasia innehåller 14 st färger och kostar $48. Då ser ni vilket bra pris det är! Och eftersom att det är så bra kvalité på denna produkt så blir det ännu mer prisvärd.

Ja hörrni, om ni har möjligheten att klicka hem denna - GÖR DET.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229