MY BIRTHDAY!

Idag var det alltså den stora dagen - min 25 årsdag. Känns rätt så konstigt. Minns när jag gick i mellanstadiet och tyckte att man var värsta gammal om man var 25 år. Jag känner mig absolut inte gammal men alltså det är ju inte sååå långt kvar till 30? Haha nu är jag löjlig men lite åldersnoja fick jag ändå idag.

Hur som helst, så började jag min födelsedag med att svara på en massa fina meddelanden som jag fått under natten/morgonen. Jag tog en lååååång dusch och fixade mig sedan inför min lilla födelsedagslunch med ett gäng tjejer från laget. När jag klev utanför dörren så möttes jag av detta! Blev så glad och såg att det var Filip som skickat det. Gulle! (Han är på bortamatch och kommer hem i natt).

Vi käkade lunch på Marsh House och är en restaurang som ligger i hotellet precis bredvid oss. Läste att de skulle ha bra skaldjur och det hade dom verkligen. Supergott!

Fick till och med en liten dessert från personalen. Yay!

Jag har haft en toppendag och imorgon ska jag och Filip fira i efterskott. Har ingen aning om vad vi har för planer dock men det blir säkert supermys.

Tack alla ni som har gratulerat mig på min dag. Puss och kram
❤️

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej Jennifer! Skulle du kunna tips om dina smink och skönhetsfavoriter? För din hy ser så fin ut och sminket helt flawless!! Tack för bästa bloggen! Kram
jenniferpersson
jenniferpersson,
Men tack snälla❤️ Kan absolut göra ett sånt inlägg!
nouw.com/jenniferpersson
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Men vad mysigt, grattis!
nouw.com/fredrikapersson