MY CURRENT FAVS

Här har ni mina sminkfavvisar för tillfället, gamla som nya produkter. Ibland kör man liksom på med samma produkter hur länge som helst, och då är det lätt att fastna där och glömma bort andra favvisar.


1. Highlighter från Dior.
Jag var inte sådär superduper förtjust i denna när jag jämförde den med Beccas. Men av någon anledning så har jag blivit kär på nytt? Märkligt jag vet men nu gillar jag den verkligen.

2. St. Tropez self tan facial oil. En ny favorit!!
Jag har länge velat köpa en bra BUS till ansiktet och nu har jag äntligen hittat en. Denna ansiktsolja från St. Tropez ger en superfin färg till ansiktet. Det räcker med 3 droppar av denna som man sedan smörjer ansiktet med. Den torkar in på några sekunder och känns absolut inte flottig utan absorberas väldigt bra. Tycker inte att den har någon otrevlig doft heller + att den inte täpper igen porerna. Helt klart en ny favvis!

3. Make Up Store wonder powder.
Detta mineralpuder är SÅ fint i ansiktet. Det ger ett fint diskret glow och gör även att rodnader samt fina linjer försvinner. Så huden ser jämn och fin ut. Det finns i en rad olika färger. Älskar!

4. Solpuder från Chanel.
Detta solpuder har jag haft lääänge nu och det är lite ljusare vilket passar bra nu på vinterhalvåret. Nu var jag dum som inte tog någon bild på själva färgen MEN jag kan lova att det är fint hehe.

5. Glow maximizer primer från Dior.
Åhhh vad jag blev förälskad i denna primer för ca två år sedan! Den ger ansiktet ett superfint glow som lyser igenom din foundation. Inte sådär supermycket, väldigt diskret. Jag tycker att huden ser friskare ut när jag har denna under min foundation. Förut var jag inne på att huden skulle se så matt ut som möjligt. Men då kan man lätt se rätt så ”platt” och livlös ut. Så denna räddar alla trötta dagar!

Gillar

Kommentarer