MY WEDNESDAY

Hej på er! Såhär startade jag denna dag. Har hittat ett väldigt bra alternativ till vanlig yoghurt och det är alltså soygurt som även är ekologisk. Jättegod med jordgubbssmak och den smakar precis som vanlig yoghurt!

Runt lunch åkte jag in till Borlänge och träffade Carro en sväng. Hon låg hemma och var lite hängig så jag köpte med mig lite grejer från ICA och slängde ihop lite lunch till oss. Har knappt hängt med Carro denna sommar så det var mys att träffa henne idag.

Efter det åkte jag till Kupolen för att ta ett foto till mitt visum och sen köpte jag produkter till mitt hår. Eller snarare till min hårbotten som har blivit galet torr! Jag har överkonsumerat torrschampo och hårspray vilket har gjort att min hårbotten mår skit nu.

Sprang in på Apoteket och köpte med mig detta. En gel som man har i hårbotten + ett schampo och balsam. Hoppas verkligen att detta fungerar nu!

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea ,
Älskar soygurt!!! Måste även tipsa dig om att kolla in två produkter för torr hårbotten. Jag själv har torrhårbotten och kan lätt få mjäll/bli torr av för mycket torrschampo och hårspray. Ett schampo från Lyko nu minns jag tyvärr inte vad det hette men är superbra verkligen och sen en hårbottenskrubb från the body shop, tycker verkligen den funkar dunder!! Kram
jenniferpersson
jenniferpersson,
Ohh ska absolut kolla upp det! Tack för tipset❤️
nouw.com/jenniferpersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229