MY WEEKEND

Hallå på er! Det har varit full rulle sen i fredags och därför har jag inte ens haft en tanke på bloggen.

I fredags förtidsröstade jag och det var en rätt så häftig känsla efteråt. Jag har ju fått rösta en gång tidigare också men minns att det inte alls kändes lika häftigt som denna gång. Antar att jag är mer insatt i politiken idag när jag är 25 år än när jag var 21 år. Om ni undrar vad jag röstade på så kan jag bara säga såhär - Hjärtat är rött ♥️ Jag tror på ett jämställt samhälle och jag tror på solidaritet. Jag röstade på vad som blir bättre för alla, inte bara mig själv.

I lördags jobbade jag stängning och efter det svirade jag om till festkläder. Var SÅ taggad på en riktig utgång! Liljan har ju varit stängt i princip hela sommaren men nu i helgen så öppnade de igen. Vi har gått ut på Rådis i Falun varje gång (älskar rådis) men man kan inte riktigt dansa och härja där hehe. Så i lördags blev det utgång på Liljan och jag hade svinkul :)

Igår mådde jag inte så bra och skulle dessutom jobba på det. Peeeeerfekt! Men efter jobbet blev det Netflix och pizza så min söndag var inte så dålig ändå.

Nu ska jag ta en dusch, käka lunch och sen jobba. Later!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229