NEJ

Längtar tillbaka till Kroatien extra mycket just nu.....

Alltså nej nej nej nej NEJ! Idag skulle jag ha haft två franskunder och sen åka till Stockholm med Filip, och jag är sjuk. Vaknade vid 05 imorse och kände bara "NEJ". Urinvägsinfektion osv är inte att leka med.... Aja vi kommer åka till Stockholm hur som helst men bilresan dit blir nog ganska jobbig. Vi tänkte åka senare mot kvällen sen stanna till torsdag, så om jag har tur så mår jag bättre imorgon.

Gillar

Kommentarer

louisenicole
louisenicole,
Drick mycket tranbärsjuice, brukar fungera jättebra mot urinvägsinfektion. Hoppas du mår bättre snart! ☺️
nouw.com/louisenicole
jenniferpersson
jenniferpersson,
Ja jag har hört de! Ska införskaffa lite sånt idag. Tack snälla du🌸
nouw.com/jenniferpersson
Hanna Lie
,
Har hört också att citron är bra, t.ex att dricka citronvatten. Hoppas det går över!
L
,
Att tranbärsjuice fungerar mot urinvägsinfektion är tyvärr en myt. Det tar så lång tid för juicen att nå urinblåsan att de aktiva ingredienserna som motverkar den typen av bakterier redan har lösts upp i kroppen. Dessutom innehåller den typen av tranbärsjuice du oftast hittar i affären väldigt mycket socker vilket inte heller är särskilt bra. Det bästa du kan göra är att dricka mycket vatten och ta smärtstillande, men om symptomen inte försvinner inom några dagar måste du kontakta läkare för att få antibiotika utskrivet då det är det enda som riktigt biter på urinvägsinfektioner. Krya på dig!
Ebba Nilsson
,
Åh nej! Är sjuksköterska och vet en del om urinvägsinfektion. Drick så mycket vatten du kan och är gärna citrusfrukter. Det sägs ska vara bra! Viktigt att du inte har sex förens 2 dagar efter du känner att det går bort. Killar får det inte så ofta, men när det väl gör det så blir symtomerna mycket värre! Krya på dig och hoppas du kan ha lite kul i Stockholm i alla falla!