NEW BAG, WHO DIS?

Många har frågat vad jag köpte i Toronto och här har ni den, min nya gullis från Gucci! Alltså ända sedan denna modell med blommor kom ut så har jag drömt om den. Jag älskar blommorna! Tycker att väskan blir lite mer speciell utan att bli ”för mycket” eller att jag kommer tröttna på den. Jag är kär. Kär i en väska. Tänk vad roligt det kan vara med materiella ting? Så länge jag kan minnas så har jag varit galen i både väskor och skor. Designerväskor eller inte, jag älskar väskor. Antar att jag inte är ensam om detta intresse.

Blir dock alltid lite kluven när jag ska lägga upp dyrare ting på bloggen eller instagram. Jag är ju så himla nöjd och vill såklart visa upp det för er! Jag vet att de flesta av er uppskattar när jag visar vad jag köper, dyrt som billigt. Men jag får alltid en massa dryga kommentarer från vissa också.. Tycker faktiskt att det är så svårt att förhålla sig till den här diskussionen kring vad man postar på sociala medier.

Tänker lite såhär också. Folk postar bilder från sina utomlandsresor som kostar en massa pengar, folk lägger upp bilder på ny dyr inredning, sin nya sportutrustning eller sin nya bil. Var går gränsen? Alla har olika intressen. Vad tycker ni?


Men hur som helst, så är jag supernöjd med mitt köp och vill visa er! Jag tror att jag och väskan kommer bli bästa vänner i vår/sommar :)

Gillar

Kommentarer

KateOfficer
KateOfficer,

YES! Post your bags! I love to see people buying designer pieces as it motivates me so much to do well in school and get a good job, etc etc. I dreamt about buying my first designer purse one night HAHA. Get it girl!

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229