NEW IN // FILIPPA K

Hörni! Vet ni om att Åhléns har en julkalender med 50% på en specifik vara varje dag?? Jag har varit på jakt efter en stor och mysig halsduk och då såg jag att Åhléns hade 50% på denna från Filippa K förra veckan. Hur bra? Den kostar egentligen 1000kr men fick den alltså för halva priset nu. Peeeerfekt. Såg att den även finns i grå :) Så tips ifall ni vill köpa något fint till er själva till bättre pris eller ge bort något i julklapp!

Idag har jag inget speciellt inplanerat förutom att jag ska hämta ut en massa paket från olika ställen. Så drygt att allt inte kommer till samma, men men.
Eftersom att det här med julklappar har blivit lite av en stress så har jag klickat hem allt online. Att gå runt i affärer just nu är inte ens ett alternativ för mig så tack gud för online shopping.

Vad tycker ni är roligast förresten? Att ge bort presenter eller att få presenter? Jag blir skitglad av att få presenter men tycker nog ändå att det är roligare att ge. Det är så kul när man hittar något och verkligen känner att man har fixat en bra present som kommer uppskattas.

Nu ska jag ta en dusch och sen fixa lunch. Later!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229