NY BIL // MIN ONSDAG

Såhär började jag min morgon. Jag sätter mig oftast ner vid datorn med en smoothie och kollar bloggar, mail och planerar inlägg.

Efter det blev det ett snabbt pass på gymmet innan Filip hämtade upp mig för lunch. Idag käkade vi på Taco Mamacita, det stället har jag nämnt ett antal gånger i denna blogg känns det som hehe. Sen åkte jag till mataffären för att handla medan Filip åkte iväg för att hämta upp nya bilen. Haha åh vad han är taggad, och jag förstår honom. Den är helt galen. Så nu när den nya bilen är här så betyder det att den förra vi hade blir min egna. Så jäkla skönt att vi kommer ha en varsin bil. Jag älskar jaguaren så jag är supernöjd över att få ta över den!

Alltså jag har glömt att säga en sak till er och det är att vi har köpt en ko. Okej det där lät helt sjukt men vi och några till från laget köpte en kalv ihop som vi sedan fick dela på. Fy, det låter så hemskt, men detta kött är så ekologiskt och närproducerat som det bara går! Ida och Mattias känner ett par bönder här i Nashville och det är tack vare dom som vi fick köpa köttet. Det går knappast att få tag i bättre kött i mataffären + att vi fick sjukt många olika fina delar för ett billigare pris.
Ni som nu inte äter kött behöver inte dra någon predikan för mig om att man inte borde äta kött osv osv. Alla väljer själv och vi väljer att äta kött. Vi köper dock ALLTID ekologiskt och lokalt kött, så det är väl bättre för både djur samt klimatet antar jag. Sen äter vi inte rött kött varje dag och försöker att tänka på andra alternativ att laga till middag. Så ni behöver inte kommentera hur "dåligt det är att äta kött". Vill bara inte att det ska bli någon diskussion! :)

Hur ser vädret ut i Nashville just nu då? Jo, såhär - grått. Så himla grått och det har det varit i ett par dagar nu. Men de närmsta dagarna skulle solen kika fram iallafall!

Nu ska vi bara ta det lugnt här hemma och "ta ikapp" lite eftersom att Filip har varit borta i en vecka. Vi hörs sen hörni. PUSS

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Tummen upp för att ni köper kött lokalt direkt från bonden!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229