OUR KITCHEN

Jag har alltid tänkt att jag vill ha vita skåpluckor med gulknoppar i ett kök. Ljust och fräscht liksom. Men när jag fick se bilder på hur vårt kök skulle se ut här i Nashville så kände jag bara "JA JA JA!". Sen när jag fick se köket i verkligheten så blev jag överlycklig. Det är alltså mörkgrå/blå luckor med guldiga handtag. Nu ser man inte vår köks ö så bra men den är i samma färg och sen med en marmor/stenskiva. Älskar detta kök och älskar verkligen lamporna som hänger över hela bänken? Dom lamporna hängde där när vi fick lägenheten och det är jag så glad för. Vi hade ju aaaaldrig tänkt att vi kunde hänga tre lampor sådär på rad och det hade nog inte blivit lika snyggt om vi hade bestämt belysningen själva hehe.
Nedanför diskhon finns det fler luckor, diskmaskin och en vinkyl. Haha oj vad nöjda vi (mest jag) blev när vi såg den. Men på riktigt hur nice med en liten vinkyl? (Hade egentligen velat ta bilder från alla vinklar men då ser man liksom hela lägenheten och det vill jag inte visa upp, som de flesta av er redan vet) :)

Iallafall, för mig är ett fräscht kök väldigt viktigt. Jag gillar att laga mat och om köket är fint så känns det så mycket roligare att stå där och laga mat hihi.

Gillar

Kommentarer

esmeraldaa
esmeraldaa,
Gud va snyggt!
nouw.com/esmeraldaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229