REPAIRING OIL

Hej på er! Jag tänkte kika in här och tipsa er om en ny ansiktsolja som jag har förälskat mig i. Den kommer från det svenska märket Estelle & Thild. Jag har hört mycket bra saker om deras produkter och har därför velat testa något från märket ett bra tag. Så när jag var inne på Åhléns för ett tag sedan så köpte jag denna olja till ansiktet.

Oljan ska återfukta torr hud, ge mer lyster, ge huden mera spänst samt boosta hudens fuktnivåer. Ja tack allt det låter supernice såhär under vinterhalvåret.

Jag har kört med denna i nästan två veckor nu och jag äääälskar den! Har använt den både morgon och kväll innan dagkräm/nattkräm. Min hud känns återfuktad utan att bli flottig och jag tycker faktiskt att min hur ser friskare ut. Kan ju också ha att göra med att oljan ger ett litet fint glow hihi. Jag tänker iallafall fortsätta använda oljan för jag känner verkligen hur mycket min hud älskar den. Gillar att produkten är ekologisk också! Känns liksom lite extra bra att ha ekologiska produkter i ansiktet :)

Finns alltså att köpa på bland annat Kicks, Åhléns och apoteket!

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,