SELF LOVE

Hej på er från en väldigt trött Jennifer. Gårdagen var rolig men just nu känner jag bara ”jag pallar inte mer”. Jag har nog varit ut eller iallafall druckit alkohol varenda helg denna sommar. Är förmodligen inte ensam om det men ändå. Det har varit magiskt väder exakt varje helg och då blir man ju sugen på vin och helt plötsligt är man ute och härjar på krogen. Aja, jag har haft så jäkla roligt hela sommaren så jag ångrar ingenting.

Iallafall, så ligger jag här i soffan nu och skrollar inne på instagram. Alltså jag måste sluta följa konton som ger mig ångest. Jag slutade följa en hel drös med tjejer förut som bara postade ”perfekta” bilder och skrev om nyttig mat och hur de tränade varje dag för att få den ”perfekta kroppen” osv osv. Vad är ens den perfekta kroppen? Jag hatar och älskar instagram på samma gång. Det finns så många konton som endast ger mig inspiration och sen finns det konton som endast ger mig ångest. Fan. Måste in och sluta följa nu.

Och gud vad jag ser många stora influencers som skriver om mat och att de måste gå på dieter innan nån fotografering hit och dit. En stor bloggerska postade nyligen en bild på MAX och skrev ”detta händer bara en gång om året”. Vad sänder det ut för signaler till alla unga tjejer som följer henne? Jag blir less. Har man många följare så anser jag att man har ett ansvar för vad man lägger ut.

Jag har haft skitsvårt med att tänka att jag duger precis som jag är när det är så mycket kroppshets på instagram plus att en del saker i mitt tidigare förhållande fick mig att få sjukt dålig självkänsla..
Hur som helst, så vill jag bara ge er en påminnelse om att ni duger precis som ni är. Det är jävligt svårt att tänka så om sig själv vissa gånger, att man duger. Men jag tror att vi alla måste försöka vara lite mer snälla mot oss själva. Alla är olika och alla är fina på sitt sätt, kom ihåg det ♥️

Gillar

Kommentarer

IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Vilken fint text, du har helt rätt. 😊 <3
nouw.com/idatofsmes
matildacarlssons
matildacarlssons,
SÅ sant och SÅ viktigt!! Detta borde man få lära sig direkt den dagen man startar livet ute bland sociala medier🙌🏼💛
nouw.com/matildacarlssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229