SJUKASTE FÖRRÄTTEN

Okej nu känns det som att det är mycket matbilder på bloggen hehe. Men jag och Filip har ätit väldigt god mat de senaste dagarna och det är typ det enda jag har tagit bild på känns det som.

Alltså här ser ni hur jäkla hungriga vi var igår och hur god förrätten var. Jag knäppte inte bild på maten och tallrikarna är rena. Vi beställde in en så oklar förrätt men som var SÅ jäkla god. Ja vissa av er kommer förmodligen att kräkas nu. Vi åt KO-TUNGA. Japp ni läste rätt. Men ni förståååååår inte hur gott det var. Den var tillagad på ett så magiskt sätt och sedan skuren i superdupertunna skivor med en sås som var så god och sen fick man något bröd till. Är så ledsen att jag aldrig tog någon bild på rätten. Men men. Om jag äter på restaurangen igen så kommer jag absolut beställa ko-tunga igen. Restaurangen heter förresten Josephine.

Till varmrätt beställde Filip pasta och jag anka. Jag gillar verkligen anka. Speciellt när skinnet är sådär krispigt, yuuummm!

Våran lilla vacay är slut för denna gång och vi är nu tillbaka hemma i lägenheten. Filip åkte precis iväg till flygplatsen för att hämta hans kompis som ska bo hos oss i lite mer än en vecka. Så kul! Men nu måste jag verkligen sova för imorgon ska jag och Ida spela in nästa avsnitt till podden. Natti
🌙

Gillar

Kommentarer

bolander
bolander,

Kul med nytt avsnitt!

nouw.com/bolander
JosephineF
JosephineF,

Såg väldigt gott ut 😍

nouw.com/josephinef