STRESS

Hej på er! Uppdateringen här är inte på topp denna vecka.
Jag känner en inre stress inför Grekland då jag 1. Är sämst på att packa, 2. Känner mig inte redo för bikinisäsongen (ytligt jag vet), 3. Ångest över att vi ska flyga, är ju flygrädd, 4. Jag har så mycket saker som behöver fixas innan vi åker.
Så ja ni ser ju, jag kan inte riktigt slappna av men jag tror och hoppas att det blir bättre så fort vi är framme...

Hatar verkligen stress och tyvärr så är jag en människa som lätt känner såhär för mycket här i livet. Oftast så stressar jag såklart upp mig för saker som jag egentligen inte borde känna den minsta stress över, men ändå blir det så.
Jag har haft magsår och magkatarr förr pga stress, så därför vet jag om att jag måste försöka ta det lugnt men fan, ibland är det inte lätt och jag kan tänka mig att jag inte är ensam om att alltid känna såhär. Förlåt för ett nedstämt inlägg men just såhär känner jag ibland. Allt är ju inte en dans på rosor!

Nu ska jag iallafall äta lunch och sen åka och fixa mina naglar. Vi hörs ikväll fina ni❤️

Gillar

Kommentarer

Tiingelinn
Tiingelinn,
Åh, skulle behöva fixa mina!
nouw.com/tiingelinn
Sofia
Sofia,
Jag vet exakt hur du känner! Inför varje resa för jag dessutom ett utbrott av finnar för att jag stressat och varit orolig över betydelselösa grejer som typ att jag inte har nog fina kläder eller inte köpt dom där skorna som hade passat så bra på stranden. Usch, perfektionist och kontrollfreak. När jag kom från på min resa släppte allt dock och jag var så lycklig över att vara iväg med min kärlek att det inte spelade någon roll att jag glömde min favoritklänning. Försök lugna ner dig och "ta det som det kommer" för allt kommer bli såå bra ändå!<3
jenniferpersson
jenniferpersson,
Skönt att veta att jag ej är ensam!! Tack fina!❤️
nouw.com/jenniferpersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229